Bitcoin Connection tilføjer en fremtidssikret værdi på pladsen

Værdiansættelsen af ​​firkantede aktier er en bekymring, men at komme om bord med BTC er et strålende træk

Det digitale betalingsselskab Square (NYSE: SQ) har utvivlsomt været en stor vinder i 2020. Selv på trods af starten på det nye coronavirus, eller måske på grund af det, har firkantede aktiebeholdere set deres investeringer dobbelt, tredoblet eller endda mere.

Gevinster af den størrelse kan forstyrre nogle værdifokuserede investorer. Nogle mennesker kan blive fristet til at tage overskud, hvis de allerede ejer firkantede aktier, eller undgå aktien, hvis de ikke allerede er aktionær.

Alligevel kan det være en fejltagelse. Momentummet i firkantet aktie kunne fortsætte i 2021 og sætte aktionærerne op til endnu et monsterår. Forsigtighed er forståelig, men det ville være en skam at gå glip af de potentielle afkast.

Hvad kunne skabe endnu et ben på pladsen i det kommende år? En bestemt kryptoforbindelse kan give os nogle spor om Square’s vision om en hurtig udviklende og forbedret betalingsplatform.

Et nærmere kig på firkantet lager

Interessant nok var firkantet lager ikke altid en hurtig motor. I virkeligheden huggede aktiekursen sidelæns i store dele af 2018 og hele 2019.

9 langsigtede lagre til det næste årti

Men så er der et gammelt ordsprog på markederne: jo længere base, jo højere i rummet. Med andre ord, en aktie har nogle gange brug for at gå sidelæns et stykke tid for at gøre sig klar til et stort træk til opad.

Det er tilstrækkeligt at sige, at flytningen i Square-lager var forbløffende. På grund af koronavirus-krisen, faldt aktiekursen i 2020 til $ 32,33. Derefter indledte bestanden en fantastisk rally, der varede resten af ​​året.

Om morgenen den 24. december handlede firkantet aktie på omkring $ 228. Den lodrette multi-måneders opstart har været betagende. Værdifokuserede investorer kan dog påpege, at aktiens efterfølgende 12-måneders forhold mellem pris og indtjening er kæmpe 348,7.

Derfor ville investorer have brug for en stærk begrundelse for at købe og / eller holde firkantede aktier. Et kig ind i kryptovalutas verden kan give dem nøjagtigt det, de leder efter.

Courting Crypto-brugere

Square-platformen er kendt for sin Cash-app, som er en peer-to-peer-betalingsapp, men som også har andre funktioner. I dag er Cash App i stand til at håndtere en bred vifte af finansielle transaktioner.

Tilbage i 2018 begyndte Square at give brugerne mulighed for at handle Bitcoin (BTC) via Cash App. Dette kunne have virket som et revolutionerende skridt på det tidspunkt. Efterhånden kan vi dog se, at det var en smart ting at gøre.

Accept og vedtagelse af kryptokurrency er vokset i løbet af de sidste par år. Vi har endda været vidne til udviklingen af ​​digitale centralbanks digitale valutaer eller CBDC’er. Så der er ingen tvivl om, at krypto er kommet for at blive.

Blandt betalingsprocessorer var Square en tidlig motor i kryptovaluta-rummet. Andre mere traditionelle finansielle firmaer kryber nu for at spille indhentning. Plus, en nylig opdatering af Cash App sætter Square endnu længere foran konkurrencen.
En boost for Cash App-brugere

Så lad os sikkerhedskopiere lidt. Med Cash-appen er der en funktion kaldet Boosts. Som Square forklarer, “Boosts giver dig mulighed for at spare penge med det samme, når du bruger dit kontantkort i caféer, restauranter og andre handlende. For at komme i gang er alt hvad du behøver, et kontantkort. ”

Og i en nylig tweet: „Ny lige nu: tjen bitcoin med det samme, når du bruger dit kontantkort – kun med Boost.“

Således tillader Square nu Cash App-klienter at bruge deres kontantkort til at tjene bitcoin med de køb, de foretager. Denne funktionalitet kan let aktiveres via fanen Kontantkort i applikationen.

Det er en klog måde at få generationer af kryptobrugere til at engagere sig med Cash-appen. Igen er Square foran kurven her. Det er let at forestille sig mere traditionelle fintech-virksomheder, der ønsker, at de havde gjort dette tidligere.

Bundlinjen

Man kunne helt sikkert argumentere for, at firkantet aktie er rigt værdsat. Alligevel kan den høje pris på denne aktie være berettiget.

Da Square fortsætter med at bringe kryptovaluta-brugere i folden, vil andre finansielle firmaer kæmpe for at indhente. Det er dårlige nyheder for banker i old school, men gode nyheder for indehavere af firkantede aktier.

På datoen for offentliggørelsen havde David Moadel (hverken direkte eller indirekte) nogen positioner i de værdipapirer, der er nævnt i denne artikel.

David Moadel har leveret overbevisende indhold – og krydset den lejlighedsvise linje – på vegne af Crush the Street, Market Realist, TalkMarkets, Finom Group, Benzinga og (selvfølgelig) InvestorPlace.com. Han fungerer også som chefanalytiker og markedsforsker for Portfolio Wealth Global og er vært for den populære finansielle YouTube-kanal Ser man på markederne.